fredag den 15. juli 2011

Lidt reklame for et fantastisk land

Synes lige jeg vil gøre lidt reklame for Australien. Når varmen kommer, så bringer det alskens godter med sig. Har fået at vide, at man lige så godt kan øve sig i, at blive gode venner med kakerlakkerne, for de kommer under alle omstændigheder. Har allerede haft mit første møde med en (heldigvis en meget flad og død en, men det tæller stadig). Til dem der ikke ved det, så står kakerlakker på min top 3 over dyr jeg er bange for. Som i panikagtig, pigebange (jeg vil altså stille mig på en stol og skrige indtil nogen fjerner den. Er der ikke en stol, så skubber jeg den nærmeste person foran mig, så denne vil blive spist/rørt ved af kakerlakken først). Jeg kan ikke sige, hvor på top 3 listen den ligger, for den er i skarp konkurrence med tæger (de store regnskovs nogen fra zoologisk have) og igler (any kind). Allerede nu kan jeg sige, at jeg får en rigtig sjov tur til Cairns i februar. Har lavet lovet mit rejsesjak, at tage alle edderkopper (hvilket jeg nu har fundet ud af er virkelig dumt, for så er det mest sandsynligt, at jeg dør som den første), hvis de tager sig af alt andet.
Nå, kom lige ud på et sidespor. Se den her fine reklamefilm og glæd jer til I kommer herned og holder mig med selskab :) 
http://www.youtube.com/watch?v=eNEeq5qGh8I&feature=related

2 kommentarer:

 1. Dejlig video, meget informativ, måske man bare skal blive i DK?
  Når du så har styr på det lokale dyreliv så skulle du måske se denne lille video, så du er forberedt på de lokales sprog, og des finurligheder.

  http://www.youtube.com/watch?v=Jdjuq7bhSUs&NR=1

  SvarSlet
 2. Haha jeg elsker at jeg stadig kan føle din sarkasme fra den anden side af kloden.. :) Savner dig sgu allerede..
  Men er glad for jeg ikke skal besøge dig, sorry.. Men jeg er jo bange for alt der bevæger sig.. :)

  SvarSlet