fredag den 3. februar 2012

Når regnen regner oppe på taget

Stakkels Tine.... De første dage hun var her blev hun solskoldet, men de sidste 3 dage har det bare regenet. Det er som sådan meget fint, for så kan hun restituere og det røde kan lægge sig. På den anden side er det fesent, fordi man så skal finde på indendørs aktiviteter. I dag ville vi have været i akvariet, men de ville af en eller anden grund ikke tage imod nogen af vores visakort, så vi blev enige om at spise sushi i stedet. Efter Tine er kommet, så har jeg fundet ud af, hvor kedelig en by Sydney egentlig er. Der er selvfølgelig operahuset, men så stopper de kendte sightseeingting lissom også. Tine har været alene en del formiddage, fordi jeg har arbejdet og Louise har sovet, men hun havde set det meste allerede den første dag. Så er en uge altså ret lang tid.
Louise dissede os for hårdt i onsdags, fordi hun skulle være ud og spille fandango med folk, der ikke var os, så vi hyggede os i vores eget selskab og sad i en lækker, etnisk duft, fordi folk var ved at lave mad. Synes heller ikke der er noget bedre end duften af kødboller og prut (fra Tine der tydeligvis har et problem med hvedemel) i en stor, herlig blanding.

I morgen skal vi hente vores lille campervan, så vi kan komme væk fra regnen her og køre mod oversvømmelser nordpå. Har lidt gøjseren på over, at skulle venstrekørsle mig vej gennem det australske vildnis. Skal nok se om jeg kan lave et par blogindlæg undervejd, men det hele kommer an på, hvor ofte vi kommer i kontakt med internettet.

1 kommentar: