lørdag den 3. september 2011

BOOORING!!!!

OMG, hvor er genetik kedeligt! Har siddet hele dagen (det er løgn, jeg har kun siddet 3 timer, men det andet lyder bedre) og lavet åndssvage online quizzer, og den bog der hører sig til er hella nederen, og jeg fatter seriøst planke af det jeg læser. Hvad sker der for kloge folk, der skriver bøger om kloge ting, men glemmer at det er almindelige dødelige (eller mig - ukoncentreret studerende), der skal læse dem? Og hvorfor skal alting fucking forkortes? Jeg har overvejet at begynde på mine egne forkortelser, bare for at udfordre mine læsere (who am I kidding? Jeg ville udfordre mig selv mere, for jeg kan ikke huske nogen forkortelser). Og det skal helst være forkortelser, der ikke giver nogen mening overhovedet. Ellers skal jeg bare begynde at bruge de seje teenage forkortelser (er tydeligvis allerede startet på det ved begyndelsen af dette indlæg). Min absolutte yndlingsforkortelse af den slags er ROFL ('rolling on the floor laughing' til jer der ikke taler de unges lingo), men det er kun fordi det er sjovt at sige, og fordi det altid er løgn. Der er jo ikke nogen, der falder om af grin og ruller rundt på gulvet. I så fald, så faker de den for hårdt. Undskyld hvis jeg med den (sande) udtalelse har ødelagt en eller andens illusion om at de var rigtig sjove.

Uh, det er gået op for mig, hvor smart og udenlandsdanskeragtig jeg egentlig får lov at være. Tror nok lige der er en der skal brevstemme. Thank you, mr. statsminister, for at være usandsynlig langsom til at udskrive valg, så jeg nåede at komme uden for landets grænser. Og jeg undgår valgkamp! Hvor heldig har man lov til at være?

Nu jeg taler om heldig, så kom jeg lige til at tænke på kartofler (i kan sikkert selv sammensætte den associationsrække). Jeg ved godt, at jeg ikke skal skrive så meget om mad, men jeg har i dag kastet mig ud i at lave Gnocchi. Det var et led i en længere række af overspringshandlinger, fordi jeg ikke gad lave lektier (jeg elsker at have lektier for, for jeg får altid lavet alle de andre kedelige ting, jeg normalt ikke gider). Jeg lavede, som altid, et grundigt researcharbejde, og alle opskrifter sagde at det var mega svært og man skulle forsøge mange gange. Nu har jeg aldrig smagt den slags før, men jeg synes egentlig, at jeg slap heldigt fra det. Megan mener, at jeg skal opgive hele det der farmaceut-ræs og blive kok i stedet. Nu er jeg jo også ved at lære at drikke rødvin, og det ville helt sikkert være et plus i min kokkekarriere. Jeg føler mig så dannet, også selv om jeg altid kun får fyldt ca. 1½ cm rødvin i mit glas...

Og forresten, man kommenterer ved at klikke på '0 kommentarer'. Så skulle der gerne komme et felt frem, som man kan skrive i. I må meget gerne forsøge jer, så jeg ved at jeg har fået åbnet rigtigt.

5 kommentarer:

 1. Tester - måske virker det også i dag ;0) Yes hvis man er logget ind på din blog, så virker det ....

  SvarSlet
 2. Pff farmaceuter er også overvurderede... Jeg synes kok lyder fint. Australsk surfer-kok. Det bliver pissegodt.

  SvarSlet
 3. I know. Farmaceuter kan ikke bruges til noget som helst. Ved ikke hvad jeg tænkte på. Jeg overvejer at køre Batman-stilen. Farmaceut by day, chef by night. Du bør måske tegne mig i kittel med kokkehue...

  SvarSlet
 4. Jeg synes også du skulle blive kok..men hvad så med løg?...bliver de blendet så? ..bare en tanke :)
  Jeg nyder at læse din blog, om den handler om mad,afstemninger el dyr uden mund er faktisk ligegyldigt :D
  Jeg håber du har det godt, mange knus Mette

  SvarSlet
 5. Mette, jeg er på en dannelsesrejse, hvor jeg lærer at drikke rødvin og spise løg og oliven :) Er glad for at du hygger dig med bloggen og tak for kommentareren.

  SvarSlet