torsdag den 26. januar 2012

Australia Day

I dag er det Australia Day og der var klart mest opbakning til valgmulighed nr. 3. Selv følgelig gad Louise og Pubbe ikke med i vandet, men fordi Louise skal støtte mig i alt jeg foretager mig, så tog hun med til Bondi, for at jeg ikke skulle være helt alene. Som så mange gange før, tog jeg arrangørenes ord for gode varer, og mødte op i god tid. Jeg burde efterhånden have lært det, for, som Louise gjorde mig opmærksom på, det er ikke første gang det er sket. Både Melbourne Cup og nytårs aften var præcis samme scenarie. Jeg burde forstå, at aftaler med eller ting arrangeret af australske mennesker indvolverer ALTID en hel del venten, fordi tid ikke er det samme koncept her som i Danmark. Anyway, jeg fik i hvert fald min klipklap og var meget glad. Det var regnvejr, da vi tog af sted, men som alt andet i det her land, så er vejret hella utilregnligt. Louise og jeg havde ikke taget solbriller eller solcreme med, så jeg har fået virkelig meget sol i ansigtet (ikke nær så meget som Louise, men jeg havde også fået lagt en meget fin bund inden:). Det bedste er, at når jeg får så meget sol i ansigtet, så træder mit skiturs-ar ret meget frem. Det betyder, at jeg har en plet på den ene kind, der er lidt mere farvet end alt det andet, og mest af alt bar eligner et brandmærke. Nå, men Louise multitaskede og kunne sagtens solbade og tage billeder på samme tid.

Uh, stor klipklap (i plastik men ikke oppustelig) og palme (oppustelig!).

Livredderne blev heldigvis flere, så alle spaderne kunne blive fisket op ad vandet (eller bare blive hjulpet tilbage på deres klipklap).

Louise and friend.

Hvis man ser bort fra at jeg giver kameraet the stank eye (det er bare sådan jeg ser ud, når jeg smiler), så virker jeg rimlig klar med min klipklap i aussie farver. 

På vej (i god tid) til vandet. Stod kun og ventede i en halv time.


Det er mig der vinker.
Alle dem med de grønne bånd (det er mig fordi jeg betegner mig selv som en 'confident swimmer', og derfor sandsynligvis hverken skal reddes (allerede på lavt vand) eller hjælpes op på min klipklap).

World Record (attempt).

Skulle padle i slalom for at komme ind, fordi folk kartede herre meget rundt.

Træt Kimmie efter meget padlen frem og tilbage.
Har selvfølgelig beholdt min klipklap, selv om Louise stoppede med at være støttende kæreste, fordi hun var sulten. Hun gjorde et ihærdigt forsøg på at 'glemme' den på stranden. Bør virkelig begynde altid at bære snacks, så jeg kan få hendes blodsukker op, efter jeg har tvunget hende til at stå i semi-sol uden solbriller i 3 timer.
Louise har givet mig et smart forklæde i anledning af dagen, så nu kan jeg lave ting med tomat uden at ødelægge alt mit tøj.

Kimmie - nu med forklæde!

2 kommentarer:

  1. Jeg er SÅ glad for at du valgte at deltage!! Det er for sejt! OG du skal helt klart have den klipklap med hjem!! Du kan evt. bruge den som sofa??

    SvarSlet
  2. Den skal så meget med hjem. Jeg kommer til at bruge den som bord, seng, stol og sofa, for jeg solgte alle mine møbler, da jeg tog til Horsens.

    SvarSlet