mandag den 23. januar 2012

R.I.P marsvin

I dag har jeg endnu en gang været vidne til skringende marsvin, blive svinget rundt i luften. Heldigvis var det kun 6 der måtte lade livet, men jeg fik at vide, at vi skal bruge 12 marsvin til mit forsøg. Åh, pres. Må virkelig få noget godt ud af det, så ingen dør forgæves. Det er ret svært, når man gerne vil lære det hele på den halve tid, så jeg er fuldstændig bombet i hovedet, når jeg kommer hjem. Skal prøve at få alle informationerne til at hænge sammen, men det hele er en stor pærevælling. Nå, det kommer jo nok.

Jeg har forresten et dilemma. På torsdag er det Australia Day, altså en dag, hvor australierne fejrer Australien bare fordi de kan. Jeg har to (i princippet tre) forskellige ting jeg gerne vil lave, men jeg kan simpelthen ikke vælge.

1. Tage ind til havnen og se 'Ferrython' (Sydneys færger i et kapløb).

2. Tage til Bondi Beach og se på folk sætte verdensrekord i 'flest mennesker på oppustelige klipklappere i vandet på samme tid'.

3. Tage til Bondi Beach, betale $29 (170 dkr), få oppustelig klipklap og være med til at sætte verdensrekord i 'flest mennesker på oppustelige klipklappere i vandet på samme tid'.

DILEMMA!!!!!!!!!!!

4 kommentarer:

 1. KLART nr. 3! Det er jo en begivenhed du kan fortælle dine fremtidige børnebørn om, hvis det lykkes. Bare sørg for at servere nogle gode kager, mens du fortæller, så skal ungerne nok høre efter alligevel.

  SvarSlet
 2. Ok, jeg er overbevist!! Vi gør det sgu! Nr. 3 it is! :)

  SvarSlet
 3. Nr. 3 og Louise som super fotograf - billederne er vigtige her...
  Lotte

  SvarSlet
 4. Åh Nadia, du har så evigt ret! Og når nu jeg har fået overtalt Pubbe, så tror jeg sgu at jeg vil tage mine sparepenge og kaste mig i bølgen blå på en stor sko. Hooray, I say. Hooray!

  SvarSlet