fredag den 6. januar 2012

Blue Mountains

Så tror jeg lige der er en, der har været på sight seeing i naturen. Nu har vi hørt så meget om Blue Mountains, så vi ville se, hvad det var for noget. Louise havde endelig fri og Pubbe får alligevel aldrig nogen vagter på sit fremragende arbejde, så vi var alle 3 klar til en sublim tur planlagt på 15 min af undertegnede. Det letteste (eller i hvert fald det billigste) er at tage toget. Det er en alle tiders løsning, for så slipper man for alt det bjergkørsel. Ulempen er at man skal sidde samme med andre mennesker. På vejen ud sad jeg f.eks. ved siden af en asiatisk mand med tandprotese, der desperat forsøgte at holde sine falske bisser indenbords ved at komme med suttelyde hvert 2. minut. Det føjer selvfølgelig bare lidt ekstra krydderi til oplevelsen. Vi tog sygt mange billeder, så jeg skriver ikke så meget mere, men skal nok give en forklaring på billederne. Beklager på forhånd de kedelig naturting.

Tror vist lige der er en, der er misundelig på vores Pepsi Max.

Det her er ikke indgangen, men i stedet for midt i parken. Er ikke helt sikker på, hvorfor de har stillet skiltet der.
Ja, jeg er så overskudsagtig, at jeg nåede at pakke frokost til os. Pubbe er allergisk overfor madpakker, men hun formåede alligevel at konsumere en sandwich og 2/3 af gulerødderne.

Louises nye model-look, der bare kaldes 'Forbavset'. Selvfølgelig med bjergene i baggrunden.

Jeg indrømmer gerne, at det er lidt svært at se den meget flotte papagøje i træet, men det er den røde plet i midten. Jeg er blevet opgraderet til 'assisterende dyrespotter' (assisterende, fordi Louise stadig har lederrollen på det område), fordi jeg fandt den.

Klippe hvor desperate mennesker har indgraveret deres navne i mangel af træer (fordi de er brændt væk).

Jeg havde håbet på, at den diskrete vægt fra sommerfuglen ville være nok til at få det hele til at brase sammen, men det sker åbenbart kun på film.

Fin lille kaskade, hvor jeg var ved at tage det syge styrt, fordi jeg absolut skulle kravle rundt på glatte sten. Note til selv: Converse er IKKE terrængående.

Pubbe i en af sine utallige billedtagningspositioner.

Meget fin træstamme med et lille hjerte. Hvor er det smukt.

Træerne på den ene side af vandfaldet har været udsat for skovbrand, så nu står de og er i gang med at rehabilitere.

Meget stor træ-bregne, der sikkert er beboet af tilsvarende store tæger. ARGH!

Jeg er meget zen og afbalanceret karate kid style på et meget autentisk vandrør.
Three Sisters, som alle plabrer om. Det er bare 3 tinder, så det er lidt kedeligt.

Jeg er åbenbart ret ninja, når det kommer til mudder, for jeg nåede hele tiden over, så jeg kunne tage billder af de andre.

Var selvfølgelig den mest nysgerrige og derfor den første til at planke hegnet ind til et vandfald.
Jeg er hende i midten.

Louise har endelig indfundet sig og skal lige mærke vandet.

Jeg fik kun lidt våde sko, men til gengæld blev jeg sjasket fuldstændig til på hele min højre side.

Igen kan jeg nå at tage ukomplimenterende billeder af folk i udsatte situationer, fordi jeg er hurtigere (og fordi kameraet blev overladt til mig).

Det eneste minus ved turen var det uendelig antal bregner, for nu er jeg besat af tanken om at jeg har erhvervet mig en tæge. Jeg magter det ikke!!!

1 kommentar:

  1. Det ser ud til I havde en god dag Jeg synes det er dejlig at gense

    SvarSlet