søndag den 8. januar 2012

Neighbourhood Watch

Nå, min dag har været jævnt kedelig, fordi jeg har skulle skrive en projektbeskrivelse til min specialevejleder. Alt det kiggen på meget lange artikler og sammenkogning af ting, jeg absolut ikke ved noget om, dræner altså en for energi. Samtidig motiverer tanken om, at jeg i morgen og tirsdag skal passe børn (igen!), mig på ingen måde. Det er kun 5 timer om dagen, men det er stadigvæk lang tid. Jeg krydser fingrer for at vejret bliver bedre, så vi i det mindste kan være udenfor. Lige nu er vi igang med en latterlig tropestorm, så det tordner, lyner, regner og blæser. Og Louise er lige gået ud i det, fro hun skulle på arbejde :) Godt det ikke er mig.

Okay, når nu jeg ikke har lavet noget som helst af interessant karakter, så vil jeg lige give jer en guidet tur gennem mit fantastiske nabolag. Jeg var ude og tage billeder vores nye kamera, så det bliver en visuel tur i stedet for en kedelig en, hvor jeg bare plabrer om løst og fast.

Vi starter på den ene side af vores bygning.

Et diskret flag der indikerer at vi er på aboriginals domæne. Det er vore vej til højre og de næste billeder viser tingene lidt nærmere.

Vores bygning er den bagerste lyse. Husene er holdt i superstand og der har kun været brand i enkelte af dem.

Tror måske plankeværket (hedder det stadig 'planke' selv om det ikke er lavet af træ?) er sat op for at holde de hjemløse ude, men det er kun et gæt. Under alle omstændigheder er det beboet af katte.
Fabrik som vi indtil for nylig troede var lukket. Det var bare løgn, og nu ved vi hvor bakke-bib-lyden kommer fra kl 6 om morgenen.

Er ikke helt sikker på om her bor børn, men nu ved jeg i hvert fald, hvad jeg skal gøre med dem, hvis jeg en dag ser nogen.
Rækkehuse af høj kvalitet!
Og på den anden side af bygningen.

Indgang til bygningen. Vi skal i det mindste ikke være nervøse, hvis det begynder at brænde.

Julepynt.
Around.

Retro reklame fra dengang Beverly Hills 90210 var sejt og ens bikinitrusser skulle trækkes op over hoftebenet.
'Dinner with a Psycic'. Nuff said!
Graffiti der forestiller noget.

Same as before.
En af de utallige edderkopper, der skjuler sig virkelig godt. Har set nogle, der sætter et blad i deres spind og så ruller det om sig, så man kun kan se lidt af deres ben. Det er altså udspekuleret.

Mekka for edderkopper, så jeg håber at folk ser sig for inden de henter krydderurter.
Jeg har ingen idé om, hvad det her er.

Louise på tur.

Fabrik der er ved at blive lavet til et eller andet. Sort/hvis fotografierne er af folk der har haft med området at gøre.
Det var en lille tur rundt i mit fremragende område. Så har jeg kun lige et spørgsmål her på falderebet (se billedtekst).

Bør man smide sin tshirt ud, når der er kommet et lille hul under armen? Og man har prøvet at lappe det. 3 gange. Og det er ens yndlings.


5 kommentarer:

 1. Et MEGET specielt område i bor i.... tænke tænke tænk, jeg er ikke en nervøs mor, og der er jo skiltet,og og og.. så der er ingen grund til bekymring (havde en lidt anden forstilling før, måske grundet messingsengen?)!! Og JA til 'farvel T-shirt' NU!!!! Sikker på du finder en ny at kaste kærligheden på.

  SvarSlet
 2. Jeg synes messingsengen indikerer at jeg bor på et bordel.

  SvarSlet
 3. Dejligt område Det vil du komme til at savne når du kommer hjem. Ja T-shirten er værdig til en udskiftning

  SvarSlet
 4. Jeg synes du skal beholde t-shirten.. Den er da for sexet!!! :) Ellers så send den til mig.. Jeg savner dig så meget, at jeg godt kunne bruge den til at sove med.. haha :)

  SvarSlet
 5. Ja, det er lidt sexet, at man kan se side-boob hver gang jeg løfter armen :)

  SvarSlet