torsdag den 24. november 2011

Er jeg babysitter-material?

Tidligere på ugen bad jeg om gode forslag til aktiviteter, når jeg nu har kastet mig ud i en karriere som babysitter, selv om jeg har minus børnetække. Der var åbenbart ingen der havde lyst til at dele ud af egne erfaringer, så jeg måtte selv være kreativ. Det sørgelige er at jeg heller ikke er specielt kreativ, så jeg kom kun op med uno-spilning, te-drikning og pandekage-lavning. Jeg følte at jeg bidrog til deres almene dannelse, ved at lære dem at vende pandekager i luften. Det var ikke fordi jeg ville have dem til at hjælpe mig med at lave pandekager, men på en eller anden måde endte det med at jeg stod med skråt til højre for panden (jeg foretrækker ellers at stå ligefor) med den ene hånd på panden. Jeg stod skråt for, fordi jeg blev presset til siden af den ene af drengene, der stod limet op ad min venstre side. Min frie hånd brugte jeg til at fjerne hans arm hvert 10. sekund, når han rakte ud efter panden. På min anden side blev jeg flankeret af den store af drengene og hunden (verdens mest påtrængende gravhund, der af uforklarlige årsager har kastet al sin kærlighed på mig) havde sat sig på mine fødder. Vi stod altså alle 4 på noget i nærheden af 1/4 kvadratmeter og vendte pandekager på skift. Det er altså ikke de bedste arbejdsvilkår, men pandekagerne blev rigtig flotte og det er vel hovedsagen.

Jeg glæder mig virkelig meget til i morgen, når jeg kan vende tilbage til tilværelsen i Redfern. Det er en smule mere action packed end det her område, hvor der kun bor forholdsvis velhavende folk og alle bilerne er produceret i Tyskland.

5 kommentarer:

 1. Selvom det måske ikke er din 'hylde' lader til alle hyggede sig, og du er kreativ - pandekager i hedebølge!!!Glæder mig til at hører om de evaluere dig til 'ugens' barne-pige ;0))

  SvarSlet
 2. Ja, man ville tro at der var hedebølge, men vejret i det her land sucks. Det har regnet siden søndag aften og her er cirka 18 grader, så jeg mente at pandekager og hygge var på sin plads.

  SvarSlet
 3. Mine nitter siger, at her er klart koldere end 18 grader! Hvad sker der for det vejr??
  Herre godt gået med børnepasning! Hvis Louise alligevel ikke vil have børn med dig, vil jeg ihvertfald gerne!!
  Jeg ville gerne have givet gode råd, men børn kan desværre ikke lide mig, og det er ganske gengældt!?

  SvarSlet
 4. Er det sidste et spørgsmål?
  Og jeg er ikke sikker på at jeg tager dine nitters følsomhed for gode varer med hensyn til temperatur, for jeg tror seriøst at din krop trænger til at blive kalibreret (OMG - Nerd Alert), for du er på et helt andet niveau end alle andre.
  Og tak for den ellers søde kommentar :)

  SvarSlet
 5. ih hvor det lyder som en stressende babysitter dag. og lidt hyggeligt. man kan gå gennem så meget for et par pandekager ;) (og det kommer man også til under sådan en barnepige seance!)

  SvarSlet