torsdag den 10. november 2011

Grimme ord!

Jeg har kun meget grimme ord at sige om i dag og i morgen! Jeg vil undlade at notere dem af frygt for at skræmme jer væk.
Jeg har læst fra kl 8.30-22 i dag og jeg er helt skeløjet. 'Hvorfor så stræberagtig, Kimmie?', spørger I sikkert. Fordi jeg har TO eksaminer i morgen (tilladelse til at være forargede og sende støttende ord min vej, fordi begge er uden hjælpemidler)!!! Jeg synes bare lige i skulle vide at jeg har det meget hårdt frem til i morgen kl 16, og der må igen gerne krydses fingre (Igjorde det skide godt i onsdags - thumbs up til jer).

3 kommentarer:

 1. Nu sover du sikkert stille og fredeligt, og lader vildt op til en fredag med test af dine færdigheder (som jo er mange). Held og lykke med dine eksaminer (flertal!!!) er sikker på du 'skøjter' over dem - har læst et sted her på bolggen din IQ er mega høj ;0)))

  SvarSlet
 2. MEN´S DU NU SOVER OG IKKE DRØMMER OM EKSAMEN OG VI SIDDER OG SPISER ANDESTEG, VIL VI ØNSKE DIG MASSER AF HELD VI KRYDSER FINGER FOR DIG STORT KRAMTIL DIG OG HILS LOUISE

  SvarSlet
 3. En høj IQ betyder bare at man kan se mønstre, så jeg tror ikke det hjælper mig, når jeg skal skrive om nerver og gener, men tak for en god pep talk :)

  NEJ, jeg havde glemt det var mortens aften. Jeg kan ikke finde et sted at købe and her (kun peking and, der stadig har hoved), så jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal komme gennem julen.

  SvarSlet