fredag den 2. december 2011

Triple sejr til mig

Jeg har bestået alle mine fag. ROS MIG!!!! Nu kan jeg koncentrere mig fuldt ud om mit speciale, når min vejleder returnerer på mandag.

Igår var en virkelig god dag. Som nævnt har vi fået en julekalender, men store chokolader i. Når nu man kun kan få med mælkechokolade, så skal det fandme også være ordentligt!

Ret morgenglad mig, fordi jeg skal åbne julekalender :)

Yay 1. december

Skuffelsen var stor, da jeg fandt ud af, at det var chokolade med klam jordbær inden i, så Louise fik den hele.
Ud over at åbne julekalender, så var vi også til trivia på Pubschens hostel. Vi har tidligere været der, hvor vi indtog 4. pladsen og vi gjorde det samme denne gang. Dog gjorde vi det hele meget bedre, ved at vinde øl 2 gange, ved at gætte ting uden for den egentlige quiz. Det var virkelig godt teamwork, der fik os på sejrskurs. Pubbe sad og så forkølet ud, Louise gættede det rigtige svar og jeg sagde det højt. Anden gang vi vandt gjorde vi ingen ting, for det var vores holdkammerat, Jeff, der gættede det. Jeff er en meget snakkende mand, der er ca. 63 år og stamgæst i baren. Han spiller med på nye hold hver torsdag. Jeg blev lidt forvirret, når han talte til mig, for ikke nok med at han skiftede emne som han trak vejret, så begyndte han også konsekvent midt inde i historierne. Dog kunne man slippe rimlig godt af sted med at smile og nikke en gang imellem.

Vores flotte trofæ, der kunne indløses for en kande øl.

VICTORY

3 kommentarer:

  1. Stort tillykke Kimmie godt gået.

    SvarSlet
  2. Jeg synes det er super sejt gået, at du har bestået det hele. FEDT og KÆMPE TILLYKKE. Kusine Katja

    SvarSlet